counter create hit

مطالب مرتبط:

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها ا ...

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

وب‌سایت ستاره: قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذاهای محبوبی هستند که همراه با فست‌فودهایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.   طرز تهیه قارچ ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه آش قلیه

غذای آش قلیه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان گیلان است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای آش قلیه گوشت چرخ کرده:200 گرم پیاز رنده شده:یک عدد لوبیا سفید:130 گرم نخود:100 گرم هویج نگینی:3 عدد کشمش پلویی:150 گرم قیصی:8 عدد چغندر: ...

دستور پخت دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت

دلمه گوجه فرنگی ,به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه، اما نمیدونم چرا من همیشه یادم میره دلمه درست کنم. اگه شما هم مثل من جز کسایی هستین که پختن این غذای لذیذ رو فراموش میکنین و خیلی هم دوستش دارین احتمالا با دیدن ...

تغذیه برای نوزاد، هشت ماه دارد

تهیه غذاهای کمکی برای نوزادان از جمله دل مشغولی های مادران در دوران نوزادی به شمار می رود.بهترین غذاها برای کودک هشت ماههشاید تا به حال مطالب زیادی در مورد غذای کودک هشت ماهه شنیده اید. در اینجا به ده غذای کودک هشت ماهه اشاره می کنیم که ...

کوکتل میوه

کوکتل میوه

تحریریه زندگی آنلاین - گروه تغذیه   ...

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی:  بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. میزان سرو: 8 نفر مواد لازم لایه گوشت: ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

دستور تهیه اسموتی آناناس و توت فرنگی (عکس)

دستور تهیه اسموتی آناناس و توت فرنگی (عکس)

دستور تهیه اسموتی آناناس و توت فرنگی (عکس)   در ای ...

باقالی پلو با گردن

باقالی پلو با گردن

باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذاهای گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج ترین آنها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با گردن هستند. گردن گوسفند گوشت خوش خورا ...

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص خاص پسندان

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص خاص پسندان

ترافل میوه ای یکی از خوشمزه ترین ها در بین ترافل ها می باشد. این ترافل را به عنوان دسر در میهمانی ها سرو کنید. مواد لازم: شکلات سفید (خردشده): 250 گرم خامه: 60 میلی لیتر ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی را تابحال چشیده اید؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست کردن یک سالاد متفاوت هستید

تاس کباب به؛ طرز تهیه تاس کباب به

طعم میوه به ترش و گس است که وقتی پخته می شود بو و طعم بسیار خوبی میگیرد. دستور تهیه تاس کباب به را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای تاس کباب به به تازه و زرد:2 عدد گوشت گوسفندی با استخوان و چرب:یک کیلو سیب زمینی ریز:6 تا 8 عدد … ...

ستاره و لاله اسکندری در دورهمی و ماجرای عاشق شدنشان

ستاره و لاله اسکندری در دورهمی و ماجرای عاشق شدنشان

برنامه دورهمی شب 13 فروردین ماه 1396 ساعت 23 روی آنتن شبکه نسیم رفت. مهران مدیری در این برنامه میزبان ستاره و لاله اسکندری دو خواهر هنرمند سینما و تلویزیون بود.     غیبت مهران مدیری و ستاره اسکندری از لاله تاخیر لاله در رسیدن به اس ...

مصرف فیبر در دوران بارداری، سالاد خوبه؟

قبل از شروع غذا، سالاد شامل کاهو، کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، خیار، هویج، کرفس و ... میل کنید.

دانش آموزان ۲ برابر کاهش سریع مواد غذایی و ناهارخوری

دانش آموزان ایرانی ۲ برابر حد مجاز فست فود می خورند

معاون وزیر بهداشت: دانش آموزان ۲ برابر کاهش سریع غذا و غذا خوردن زندگی > سلامت - اخبار آنلاین:معاون بهداشت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: دانش آموزان در آن ضعیف حد فست فود و غذاهای آماده برای مصرف است. در این گزارش از ایران ، P رئیسی گفت: به طور متوسط هر دانشجو یک بار در هفته فست فود دیده می شود در حالی اتفاق می افتد که حداکثر یک بار در هر دو هفته. وی گفت: افزایش شیوع اضافه وزن و چاقی در دانش آموزان یک تهدید جدی برای سلامت این نسل جدید از این کشور در آینده و تقویت از بیماری های غیر واگیر سیاست در آینده است. گفت: آمار وزارت بهداشت که بیش از 40 درصد از دانش آموزان یا چاق یا اضافه وزن دارند و این آمار بسیار نگران کننده است که مهم ترین عامل آن را به عنوان مشخصه بسیاری از دانش آموزان را به مصرف تنقلات شور و چرب سریع podst. وی ادامه داد: باید خانواده های ایرانی اطلاع رسانی می شود که مصرف این نوع از مواد غذایی مضر برای کودکان و کاهش می دهد. کارت سریع به غیر از این عامل چاقی و اضافه وزن است. بالا-نمک و چربی های اشباع شده و روغن است اما همچنین یک عامل مهم شیوع بیماری های غیر واگیر است. رئیسی گفت: معمولا سریع کارت سه بار یا چهار بار بیشتر از کاهش نمک عامل مهمی برای بروز بیماری فشار خون بالا و بیماری های قلبی و عروقی در آینده خواهد بود در مصرف کارت سریع عامل مهم آسیب بیماری‌های گوارشی است. معاون وزیر بهداشت افزود: نکته بسیار مهم دیگری که مصرف بیش از حد فست فودها به وجود می‌آورد، تغییر ذائقه است، وقتی که کودکان از سنین پایین به مصرف فست فودها که مواد غذایی شور و چرب هستند، تمایل پیدا می کند. همیشه دوست دارند که غذاهای چرب و پر نمک استفاده کنند و اگر بخواهند غذای سالم و معمولی مصرف کنند سعی می‌کنند به آن نمک اضافه کنند و این خطری است که می‌تواند در آینده سلامت ایرانیان را با خطرات بسیار جدی مواجه کند و اصلاح آن نیز کار ساده ای نخواهد بود. وی گفت: وزارت بهداشت در دوره جدید عزم خود را جزم کرده است تا با افزایش آموزش و اطلاع رسانی عمومی میزان مصرف غذاهای مضر را کاهش دهد و الگوی تغذیه را به خصوص برای کودکان و دانش آموزان اصلاح کند و همزمان تلاش گسترده ای آغاز شده است تا میزان روغن های ترانس و اشباح و نمک در مواد غذایی کاهش یابد. رئیسی افزود: هم اکنون هر قرص نان حدود چهار تا 6 گرم نمک دارد که با برنامه ریزی‌های انجام شده به زیر دو گرم کاهش خواهد یافت، میزان شکر نیز در نوشابه‌ها کاهش یافته و کاهش تدریجی حد مجاز شکر در نوشابه‌ها نیز در دستور کار وزارت بهداشت است.